Bilgi Paylaşım Forumu » Genel Paylasim » GeneL Konu » Sizin Seçtikleriniz
Önemli olan imkansızı başarmak...
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

28-07-2010 02:51 PM
Katılım Tarihi: 06.03.10

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı aSi_
General Member
  Önemli olan imkansızı başarmak...

Selam olsun yüreği sevgi dolu herkeze...
Sanki beni anlatmış mısralar, önemli olan imkansızı başarmak dedim... Dünyada olmayacak şey yok dedim... İmkansız şeyler vardır elbette ama hani klasik bir söz vardır: imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır...insan yeterki ne istediğini bilsin...
Böcemm yüreğine ellerine sağlık. Bu sıralar çok yoğunum ama fırsat buldukça bakarım devam et güzel paylaşımlarına....sevgiler...

02-08-2010 11:46 AM
Katılım Tarihi: 17.12.08

Uyarı seviyesi 0
yeterki icinde yasama hevesi olsun .insanoglunun basaramiycagi birsey yoktur .

Hayatımdan gidenler..
birdaha geri gelmeyi hayal bile etmeyin!!
hayatıma yeni girenLer gitmeyi dü$ünürseniz hiç beklemeyin!!
kaLıp tanımaksa amacınız durup izleyin...
BAŞKALARINDAN değiL benden öğrenin....!

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  Gönülden kopan dua, Unutma..., NASIR, ÇİVİNİN AŞKI ( RESİMLİ ), K HARFİ İLE BAŞLAYAN BİTKİLER, gurbet ve bayram..., Anlarsın Sandım:(, öLmek BiLe Hoşuma Gidiyordu..., 11 Yaşındaki Kıza Camide Taciz İddiası, HIPERTIROIDI, Adını Aşk Koydum Senin... Sen Aşk Olmalısın, neden anlamak istemedin, YA RAB BELAYI AŞK İLE KIL AŞİNA BENİ, webcam dialogları, Gta Vice City Underground 2 yanlış duymadınız  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence