Bilgi Paylaşım Forumu » Genel Kültür Sanat » Edebiyat » Siir
Mührü islak mektuplarim
Kullanıcı Adı
Parola
Forum Kayıt Ol Bilgilendirme Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

13-06-2010 11:58 AM
Katılım Tarihi: 28.04.08
Kullanıcı Avatarı ferdi

Admin
  Mührü islak mektuplarim

Mührü islak mektuplarim

kar kaplamis vatanimin basini
kimler bilmez ayriligin yasini
bir uzansam yollarina, kavussak
sana döksem icimdeki yasini

Ölüm kadar sesiz cigliklardayim Nerde gözbebeklerime sevgiyle bakan o güzel gözlerin ey yar Bir yaprak gibi düsüp solduysa hayat ellerimizden , aldirma
Ulu bir cinar yesertti sevgimiz, gönül bahcemizde Topragi hasretti, susadikca sarilirdik bulut yüklü yüregimizdeki yagmurlara Bu sevdayi besleyip, büyüten, en uzagi yakin eden bir gurbetimiz bir de silamiz vardi Ici icine aglayan, ici icini daglayan

Bazi bazi kirsa da kanatlarimizi rüzgarlar, söz geciremedi hic bir afet özgür ruhlarimiza

Sayki hircin akan bir irmagim Alabildigine berrak , kollari sana uzanan Simdi; sana yikiyorum bütün bentlerimi ve ince kollarimda vebalin Tasiyorum Tasiyoruz !

Silama ulasma cabalarimla gecerken hayatin kirlenmis eteklerinden sicramadi tek camur kiyilarima Ben sana duru bir suyun akisiyla geldim Hic bir kuvvet degistiremedi yönümü Ne yillar bozacak bu sevdamin güzelligini ne de Bakislari korkularin ve yüz cevirmeleri kimlerin kimselerin

Sinirsiz pulsuz mektuplar yazdim biliyorum, noktasi yok sana gelisimin biliyorsun Icimi yaksan da yar diye, gül deyip büksen de boynumu avlunda, avuclarimda yagmurlarin, islak islak baksam da bir ömür boyu gözlerine Sevecegim

Belki tas olsa ayaklanirdi feryatlarimla, olsun Nazli bir yardin, ki nazendeligimden coktan gecmistim

Muzip bir cocuk oluyorsun bazen, bazen de bulutlarin gölgesinde nem toplayan bir deli Delimsin Kizmiyorsun degil mi "deli" deyisime

Ardina bile bakmadan, gecede bir basina biraktin beni Yine yetim, yine gözlerim dolu dolu ve caresizce telefona sarilan ellerim Bak diyorum sana "bir gün ben de gidecegim" Iste o zaman suratima kapadigin kapilarin ardinda duracak bir vefali olmayacak Belki arayacaksin, bir kapi daha kapamak icin de olsa

Hic bakma gözelerime, gülme de Artik ben de uzun uzun küsecegim

gurbetin eteklerinde
kanadi kirik serceyim
estikce yel
silaya üsüyen

eger ki düsüp solacaksak hayat elinde
bir cinar yeserir gönül evimizde

ay yoldasimiz
yildizlar sahidimiz

atarsak bu sevdayi icimizden
kirilsin maziye uzanan kollarimiz

olur da bir gün
haber alamasak bir birimizden
attigimiz bu tohum
tek biz bizdeyken
duracak
gönül bahcemizde yesile !

i39.tinypic.com/2md096o.gif

..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim..

acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma
yanlarına gittiğimde
odaları boştu çarşafları temiz
bir küçük not bile yoktu../..kurtardığınız için teşekkür ederiz

bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden
tazminatım suskunluk
beni ait olmadığım şehirlerde aramayın
adresimin caddesi../..burukluk

Seçenekler

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard

Bu Başlığı Paylaş

Facebook'da Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
  VfL Bochum maçının saati değişti, DOSTLUK, Codec Pack - Tüm Codec Dahil | 8,3 MB, çizgi film yaratma programı, Error Repair Professional 3.8.2 + Full(Dünyanın En İyi Hata Yokedicisi), Sana Zarar Gelmesin, Birgün Temel askerdeyken komutanı Temel'in yanına gelip:, Kabire Yolculuk, VAR GİT BU AKŞAM:(, Bu Vatan Kimin ?, Size Bir Fincan Kahve İkram Edebilirmiyim?, Yüzünüzü sık sık yıkayın, Sevgiliye Sesleniş, Gözlerim bozuk, BİR RÜYA  
Arama Motorlari Anahtar Kelimeleri
  Sitemiz internet uzerinden yayin yapan radyo sohbet ve okey oyunu sitesidir web sitemiz google aramalarinda, alyansfm, radyo alyans fm, canli radyo dinle, radyo sitesi, radyo chat sohbet, bedava okey oyna, uyeliksiz okey oyunu, kelimelerinde onculuk etmek icin tasarlanmistir. Sitemizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm şikayetlerin adresine mail yolu ile bildirilmesi gerekmektedir. Site yönetimi olarak ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde şikayetler degerlendirilip en geç 1 (Bir) hafta içerisinde gerekenler yapıldıkdan sonra size bilgi verilecektir.  
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
sohbet, chat, radyo, radyo ozlem avrupa, bizim vatan, okey, okey game, okey games, okey oyna, okey oyunu, okey oyunlari, okey salonu, okey lobisi, okey sitesi, okey salonlari, okey oyun salonu, okey oyunu sitesi alyansfm radyo alyansfm blog sohbet okey chat okey sohbet sohbetözlem sohbet sohbetözlem radyo bizimfm ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo özlemradyo ozlemradyo google Eğlence